ponedjeljak, 6. travnja 2015.

HNO na Anarhističkom sajmu knjiga

Poštovani, ovaj tjedan Kolektiv Hrana, a ne oružje radi akcije podrške jedanaestom Anarhističkom sajmu knjiga koji se  održava 10., 11., i 12.4. u zagrebačkom plesnom centru (Ilica 11).
Za tu prigodu pozivamo voljne aktiviste/ice da nam se pridruže u akcijama sakupljanja, kuhanja ili dijeljenja hrane. Spomenute djelatnosti se odvijaju pretežito tijekom radnih dana u tjednu (sakupljanja na tržnici od 15 sati, te kuhanja od 10 sati ujutro). Ako ste zainteresirani pridružiti se, javite se na mail: hnozagreb@gmail.com

Anarhistički sajam knjiga u Zagrebu već jedanaeset godina okuplja izdavačke kuće, grupe, projekte i osobe uključene u slobodarski pokret, te sve zainteresirane za predstavljanje anarhističke/slobodarske literature i djelovanja što širem krugu ljudi. Sajam stvara mjesto susreta i otvara diskusije važne za sam pokret i društvo. Tijekom prvih deset godina sajam je okupio velik broj sudionika i sudionica, a na tisuće ljudi je posjetilo sajam i sudjelovalo u programu.

Sajam knjiga se otvara u petak, 10. travnja, u Zagrebačkom plesnom centru u 15 sati i ostaje otvoren do nedjelje 12. travnja. Kao i svake godine, sudjelovanja su najavljena iza Rumunjske, Francuske, Engleske, Njemačke, Austrije, Engleske, Srbije, Grčke, Slovenije...

Tijekom sajma će se održati niz razgovora: o školovanju, antimilitarizmu u Grčkoj, situaciji u Francuskoj (Charlie Hebdo i drugo) i Rumunjskoj... i drugim temama.


ASK: http://www.ask-zagreb.org/
FB event: https://www.facebook.com/events/1556936647928592/ 

 

 

Nema komentara:

Objavi komentar